Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Lekker spelen, klimmen, klauteren en knutselen.
Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Lekker spelen, klimmen, klauteren en knutselen.

Kinderen worden boswachter van OERRR

Actueel 254 keer gelezen

Tiengemeten - Kinderen uit Zuid-Holland kunnen op zondag 22 oktober Boswachter van OERRR worden. In de herfstvakantie organiseren OERRR en ING de Wilde Buiten Dagen op negen verschillende plaatsen door het hele land, waaronder op natuureiland Tiengemeten. Met de Wilde Buiten Dagen willen Natuurmonumenten en ING kinderen op een leuke manier laten kennismaken met natuur.

Op de ING Wilde Buiten Dagen leiden boswachters van Natuurmonumenten je op tot Boswachter van OERRR. Je krijgt het Boswachterspaspoort en gaat de natuur in met allerlei opdrachten, bijvoorbeeld de hindernissenbaan, spoorzoeken en vuur maken zonder lucifers. Daarna krijg je stempels in je paspoort. Staat dat vol? Dan krijg je de Boswachter van OERRR-badge! Alles wat je deze dagen leert komt goed van pas: thuis, op school of bij het buitenspelen. ING Wilde Buiten Dagen zijn gratis toegankelijk.

ING Wilde Buiten Dag
Vooraf aanmelden voor de ING Wilde Buiten Dag is verplicht en kan via OERRR.nl/ingwildebuitendagen. Er zijn op Tiengemeten vier starttijden: 10.15, 11.15, 12.15 en 13.15 uur. De pont vertrekt stipt om 10.00, 11.00, 12.00 en 13.00 uur. Het evenement is gratis maar voor de pont dient een kaartje gekocht te worden. Dit kan ook via de website. Navigatieadres voor de pont: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland. Gratis parkeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant