Afbeelding

Boek & film Lezing Toneel

Actueel 230 keer gelezen

Boek en Film; Een echte Vermeer

Op donderdagavond 28 september wordt de verfilming van het boek "Een echte Vermeer" vertoond in het Diekhuus in Middelharnis.
De film en het boek vertellen het verhaal van de opkomst en ondergang van kunstvervalser Han van Meegeren (1889-1947). Het wordt verteld door zijn muze Jólanka. Zij verliet voor Van Meegeren haar echtgenoot, kunstcriticus Bram Bredius, die wraak neemt door het werk van Van Meegeren af te kraken……
Aanvang 20:00 uur, €6,50 per persoon,€5,00 voor Bibliotheekleden.
Aanmelden: www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek.



Lezing Kinderen en Faalangst

Op woensdagmorgen 4 oktober geeft Mireille Witte (Begeleidinspraktijk Top Talent) een workshop over Kinderen & Faalangst in de Bibliotheek Ouddorp.
Hoe help je je kind om zich te ontspannen voor een spreekbeurt of een wedstrijd? Hoe help je je kind om meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat hij/zij de toets kan maken?
In de workshop Faalangst worden de diverse vormen van faalangst en de eventuele oplossingen besproken aan de hand van aansprekende voorbeelden, onderbouwd met theorie.
Deze workshop is bedoeld voor ouders van basisschoolkinderen/middelbare scholieren en/of studenten. De lezing wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Opvoeding.
Aanvang 10:00 uur, €10,00 per persoon/ 9,00 voor Bibliotheekleden.
Aanmelden: www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek.



Toneelvoorstelling De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween…

Op vrijdagavond 13 oktober is acteur Eric Borias te gast in het Diekhuus met zijn voorstelling die gebaseerd is op het boek "De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween". De wonderlijke avonturen van de 100-jarige Allan Karlsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat zijn een aanrader! Aanvang 20:15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant