Sax'a'holic is het saxofoonensemble van fanfareorkest Vooruit uit Oude-Tonge.
Sax'a'holic is het saxofoonensemble van fanfareorkest Vooruit uit Oude-Tonge.

Expositie Ineke Snoek en Mirian Zimmerman

Actueel 517 keer gelezen

Ouddorp - Ineke Snoek en Mirian Zimmerman exposeren van 1 oktober tot 1 december in De Houten Kaap (Ouddorp Duin). De feestelijke opening van deze vierde expositie van KunstPlus in 2017 is op zondag 1 oktober, om 16.00 uur. Tijdens de opening speelt het saxofoonensemble Sax'a'holic. De toegang is gratis.

Ineke Snoek-Terlouw (familie en vrienden noemen haar van jongs af aan Pien) heeft een fascinatie voor het werken met klei. Haar inspiratie haalt zij uit de wereld om haar heen. Door het herkenbare uit te beelden en uit te vergroten weet zij menig toeschouwer een glimlach te ontlokken. www.beeldenvanpien.nl.

Mirian Zimmerman woont tegenwoordig in Rotterdam maar blijft verbonden met Goeree-Overflakkee. Het landschap blijft Mirian inspireren. "De structuren, kleuren en de ruimte blijven verrassend. De ervaring van het landschap brengt emotie. De ontspanning, de droom of juist de harde werkelijkheid. www.mirianzimmerman.nl.

Sax'a'holic is het saxofoonensemble van fanfareorkest Vooruit uit Oude-Tonge. Sax'a'holic bestaat uit vijf dames: Annelies van Heemst op sopraansax, Sanne Smeets op altsax, Corry Maliepaard en Carolien Kranse op tenorsax en Tonny Smeets op baritonsaxofoon. Sax'a'holic speelt muziek in diverse genres, maar vooral easy listening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant