Afbeelding

GO Pink Tabletcafé Cursus Frans Naaicafé

Actueel 244 keer gelezen

GO Pink Pages

Op vrijdagavond 6 oktober wordt in Bibliotheekvestiging Middelharnis het evenement GO Pink Pages georganiseerd; een avond, in samenwerking met Gay op Flakkee in opmaat naar Coming Out Day. Auteurs Floortje Zwigtman en oud-Flakkeeenaar Coos Huijsen zijn te gast. Floortje Zwigtman schreef diverse jeugdboeken waarin wordt ingegaan op het onderwerp "uit de kast komen" en seksuele geaardheid. Oud-Flakkeeenaar Coos Huijsen schreef het boek Homo Politicus, over zijn ervaringen toen hij als eerste parlementariër in de jaren 70 uit de kast kwam. Ook zijn Flakkeese achtergrond en jeugdperiode komt aan bod. Aanvang 20:00 uur. Toegang: €5,00.



Tabletcafé Oude-Tonge

Heeft u een Tablet en wilt u meer over de gebruiksmogelijkheden weten of heeft u andere vragen over uw Tablet? Schuif dan aan in het Tabletcafé op vrijdagmiddag 22 september in Bibliotheek Oude-Tonge. Heeft u nog geen tablet, maar nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Er is een leentablet beschikbaar.
Aanvang 13:300 uur. Toegang: gratis.



(beginners-)Cursus Frans

Op dinsdagavond 3 oktober start er in de Bibliotheek in Middelharnis een (beginners-)cursus Frans. In 20 lessen wordt gewerkt aan spreek- en leesvaardigheid. Op een laagdrempelige manier wordt er gewerkt aan de opbouw van een woordenschat en de grammatica.
Aanvang 19:00 uur. 20 lessen van 1,5 uur.


Naaicafé; Workshop Vlaggenlijn maken

Iedere 14 dagen kun je op woensdagavond aanschuiven in Het Naaicafé in Cultuurhuis Nieuwe Veste. I Woensdag 27 september | 19.30 – 21.30 uur | toegang € 10,-|Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis, Cultuurhuis NieuweVeste.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant