De succesvolle judoploeg van Judo Club Middelharnis.
De succesvolle judoploeg van Judo Club Middelharnis.

Judo Club Middelharnis succesvol in Engeland

Algemeen 193 keer gelezen

Afgelopen week is een groep van 16 judoka,s met hun begeleiders naar Engeland afgereisd naar Heacham om daar deel te nemen aan een Judo Toernooi vanwege het feit dat deze Club haar 40 jarig bestaan vierde.
Met deze Judo Club onderhoud men al sinds 1987 vriendschappelijke banden . Voor Lau Almekinders was het ook een bijzondere reis hij vierde namelijk ook een 40 jarig jubileum zolang gaat hij al met de judoka,s naar Engeland . Zoals altijd werd de groep o.l.v. Maico Okker en Lau ondergebracht bij zogenaamde gastgezinnen.

Het werd een succesvol Toernooi want alle deelnemende judoka,s vielen in de prijzen.
Bij de jeugd was de 11 jarige Bas v.d. Waart oppermachtig in de klasse tot 33 kg. hij won al zijn wedstrijden met een vol punt. knap hoor, een eerste plaats dus. Bij de Senioren was Maico Okker zeer goed op dreef ook hij won met veel overtuiging al zijn partijen ook een 1e plaats.
Bij de dames behaalde de 14 jarige Joanna Huigens een verdiende 2e plaats, Dit resultaat behaalde ook de 8 jarige Milo v. Poppel in de klasse tot 28 kg. Verdienstelijke 3e plaatsen waren ervoor Ceel v. Seters in de klasse tot 25 kg. en voor Armin Vertue in de klasse tot 42 kg. Ook de 10 jarige Ceel v. Seters behaalde ook een 3e plaats in zijn gewichtsklasse. tenslotte vocht de 11 jarige Tobi Okker zich ook naar een mooie 3e plaats in de klasse tot 46 kg. Een succesvol optreden van de judoka,s van Judo Club Middelharnis!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant