Het Mozes Rosenberg Trio (foto Jaap Reedijk)
Het Mozes Rosenberg Trio (foto Jaap Reedijk) Jaap Reedijk

Bewondering en ovaties voor Het Mozes Rosenberg Trio

Algemeen 301 keer gelezen

Het was maar goed dat er nieuwe deuren in het Poldertheater van Lust en Last zitten want de muzikale expressie spatte er vanaf toen het Mozes Rosenberg Trio er zaterdagavond speelde.

Een volle zaal reageerde laaiend enthousiast op de opzwepende gitaarklanken van Mozes Rosenberg en zijn muzikanten.Geheel in de stijl van de Rosenberg Familie was het de muziek die het enthousiasme teweegbracht. 

Sobere aankondigingen met daarna alle aandacht op de vingervlugheid van de muzikanten, waarbij ruim baan was voor de diverse solo’s. Naast de bewondering voor de muzikanten was er ook een algemeen compliment voor der organisatie van dit optreden. Elk jaar zoekt men op Hofstede Lust en Last naar een muzikale blikvanger tijdens het KunstKijkweekend. 

Een particulier initiatief dat al vele mooie muzikale momenten heeft voortgebracht. Geheel in stijl was dit ook weer een avond ‘om in te lijsten’. Bewondering dus ook weer voor de familie Mijs die zulke grote muzikale talenten naar de Sommelsdijkse polder haalt.

En er staat nog veel meer te wachten want op 13 juli speelt TESS en haar band tijdens een grote Franse avond in dit Poldertheater. De kaartverkoop is al gestart via www.lustenlast.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

!

Uit de krant