Samen sterk voor Pink Ribbon.
Samen sterk voor Pink Ribbon.

Samen Sterk voor Pink Ribbon: Vriendinnen Organiseren Succesvolle Sportdag

Algemeen 418 keer gelezen

In een prachtig gebaar van liefde en vriendschap hebben zes toegewijde vriendinnen een sportdag georganiseerd om geld in te zamelen voor Pink Ribbon, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. De motivatie achter hun inzet is persoonlijk; ze hebben een vriendin verloren aan deze genadeloze ziekte.

Met een overweldigende steun van de mensen in Achthuizen wisten de vriendinnen een indrukwekkend bedrag van €1586,60 op te halen. Deze opbrengst zal bijdragen aan het onderzoek en de ondersteuning die Pink Ribbon biedt aan degenen die getroffen zijn door borstkanker.

De sportdag bood een scala aan activiteiten, waaronder trampoline springen, wandelen, mixles en steppen. Deelnemers werden aangemoedigd om hun sportieve kant te laten zien terwijl ze zich inzetten voor een nobele zaak. De opkomst geweldig, met alle sportlessen volgeboekt en een sfeer van saamhorigheid die de dag vulde.

Tijdens het evenement konden mensen ook leuke items kopen, waaronder eiwitshakes gepresenteerd in prachtige roze bekers, als symbool van hoop en steun voor de strijd tegen borstkanker. Velen kozen ervoor om iets roze te dragen, als eerbetoon aan de moedige strijd die velen dagelijks voeren.

Deze sportdag was niet alleen een gelegenheid voor lichaamsbeweging, maar ook een krachtig statement van solidariteit en medeleven. De vriendinnen hebben bewezen dat samenwerking en vriendschap echt het verschil kunnen maken in de wereld, en hun inzet zal ongetwijfeld een blijvende impact hebben op degenen die getroffen zijn door borstkanker.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Trampo Fit&Fun, Bluekens Truck en Bus BV, R.K.V.V. FIOS, Albert Heijn Oude Tonge en mondhygiënepraktijk ‘t Lesje

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant