Nieuwe sponsor van HCGO.
Nieuwe sponsor van HCGO.

Sponsor HCGO: Studio Architecture

Algemeen 136 keer gelezen

De sponsorcommissie van Hockeyclub Goeree-OverFlakkee is verheugd te melden dat Studio Architecture een sponsorovereenkomst met de club heeft gesloten.

Bij Studio Architecture leven ze zich in en gaan wij op zoek naar de vraag áchter de vraag. Wat is er nu écht nodig om er voor te zorgen dat iemand jarenlang elke dag met een goed gevoel thuiskomt? Of dat werknemers met veel plezier naar hun werk gaan? Of dat mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen op een plek die vertrouwd voelt? Ons doel is deze vragen te beantwoorden door middel van een passend ontwerp.

Het team van studio architecture bestaat uit een team van architecten en bouwkundigen. Zij werken nauw met elkaar samen, wat het ontwerp ten goede komt. De bouwkundige kennis wordt vroeg in het ontwerpproces meegenomen en de architect blijft tot het einde van het proces betrokken.

Heeft u bouw of verbouw plannen? Neem contact op met het team van Studio Architecture.

Het reclamebord is inmiddels rond het HCGO hockeyveld geplaatst. HCGO bedankt de familie de Jager voor de sponsoring van onze vereniging. Meer informatie met betrekking tot sponsormogelijkheden bij Hockeyclub Goeree-Overflakkee is verkrijgbaar bij de HCGO sponsorcommissie via sponsoring@hcgo.nl of neem persoonlijk contact op met Jan Verhage of Caroline Jordaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant