De trotse Leon Coppoolse met de grootste vis van 101 cm. .
De trotse Leon Coppoolse met de grootste vis van 101 cm. .

Doodaas-koppelwedstrijd van sportvisserij G-O

Algemeen 485 keer gelezen

Afgelopen zaterdag 10 februari organiseerde de roofviscommissie van Sportvisserij Goeree-Overflakkee een doodaas-koppelwedstrijd. Een viswedstrijd waarin je in koppels op roofvis, zoals snoek en snoekbaars, vist met een dobber.
Om 8:00 gingen de eerste voorns te water. Qua weer troffen we het enorm. Bij de prijsuitreiking bij cafetaria ’t Hoad bleek dat er in totaal 15 snoeken en één snoekbaars zijn gevangen. De grootste vis werd gevangen door Leon Coppoolse. Hij viste voor het eerst mee. Met een snoek van 101 cm ving hij niet alleen het dagrecord maar ook zijn persoonlijke record.

De derde prijs was voor Arco Schaaf die alleen viste en toch 3 snoeken wist te vangen met een totale score van 226 cm. De tweede prijs ging naar Arnold van Dis en Roald Donkersloot met 305 cm. En de grote winnaars van de dag met maar liefst 6 snoeken en één snoekbaars, met een totale lengte van 544 cm, waren Wouter Timmerman en Leroy Vis.

Op zaterdag 25 mei is de volgende wedstrijd waarbij we met kunstaas over het hele eiland mogen vissen. Meer informatie vind je op www.sportvisserijgo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant