Afbeelding
Picasa

Nieuw seizoen van het Hollands Jongerenkoor gaat van start in Middelharnis

Algemeen 406 keer gelezen

Het Hollands Jongerenkoor is een christelijke jongerenkoor met ruim 300 enthousiaste leden en is daarmee één van de grootste jongerenkoren van Nederland. We geven prachtige concerten in mooie oude kerken en concertzalen in verschillende plaatsen in Nederland. Het koor staat o.l.v. de bekende musicus Peter Wildeman uit Tholen. Daarnaast zijn er de vaste begeleiders Wilhelm Groenendijk (trompet), Mark Brandwijk (pianist), Martin Weststrate en Joost van Belzen als (organist).

De concerten die we geven zijn in oude kerken in Nederland, van Zeeland tot Overijssel. Deze staan gepland van juni 2024 tot begin 2025.

Ook hopen we medewerking te verlenen aan het bekende eindejaarsconcert in de Doelen van Rotterdam.

Hou jij van zingen en wil je graag een keer meezingen bij het Hollands Jongerenkoor. Het belooft weer een mooi seizoen te worden, waarbij het uniek muziek repertoire van psalmen en geestelijke liederen, dit seizoen samengesteld is door koorleden en dirigenten.

Over een aantal weken, D.V. maart 2024 hopen we weer te starten met de repetities voor HJK 14 in de hersteld hervormde kerk van Middelharnis/Sommelsdijk olv. Peter Wildeman.

De repetitie datums voor Middelharnis zijn: dv maandag 25 maart, maandag 15 april en 3 juni van 19.30-21.30 uur. Ook krijg je een generale repetitie met het gehele koor. Oefenbestanden krijg je toegestuurd, zodat je ook thuis de muziek kunt oefenen.

Mogen we jou ontmoeten op de repetitie locatie in Middelharnis?

Vanaf 14 jaar ben je van harte welkom op ons koor. Voor meer informatie en opgeven verwijzen wij u naar de website www.hollandsjongerenkoor.nl.

Ook mensen die een instrument bespelen kunnen zich opgeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant