Afbeelding

Winterwonderland Kerstmarkt op Hernesseroord

Algemeen 343 keer gelezen


Middelharnis - De feestdagen naderen met rasse schreden en er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen dan tijdens de Winterwonderland Kerstmarkt op Hernesseroord die op vrijdag 8 december plaatsvindt. Het belooft een betoverende middag en avond vol gezelligheid en festiviteiten te worden die u niet wilt missen!

Datum: Vrijdag 8 december. Tijd: 14:30 - 20:30 uur. Locatie: Hernesseroord Middelharnis

Kom en laat u betoveren door de magie van Kerstmis terwijl we samen genieten van een sfeervolle kerstmarkt. De Winterwonderland Kerstmarkt biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar (handgemaakte) geschenken, wilt kijken naar een (muziek)voorstelling of gewoon wilt genieten van heerlijke winterversnaperingen, zoals een broodje hamburger voor het goede doel; deze markt heeft het allemaal!

Ook leuk voor kinderen
En dat is nog niet alles! Voor de jongere bezoekers is er schminken, de mogelijkheid om op de foto te gaan, zelf kerstbuttons en kerststukjes te maken. Maar het absolute hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de Secret Santa Lichtjes Parade, die het terrein op betoverende wijze zal verlichten.

Iedereen is welkom om langs te komen en de feestelijke sfeer te proeven. Of u nu alleen komt, met vrienden, of met uw hele gezin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant