Deze avond hoopt de “Ikazia Cantorij” uit Rotterdam, o.l.v. Adriaan Hoek, een Adventsconcert te verzorgen.
Deze avond hoopt de “Ikazia Cantorij” uit Rotterdam, o.l.v. Adriaan Hoek, een Adventsconcert te verzorgen.

“Concert in het koor” op 29 november in Oude-Tonge

Algemeen 261 keer gelezen

Zevende en laatste optreden in de serie “concert in het koor” van 2023 in de Herv. Kerk te Oude-Tonge, woensdag 29 november 19.30 uur

Afgelopen voorjaar startten we onze concertserie met een Passie-en Paasconcert, in de zomertijd gevolgd door vijf zeer diverse, goed bezochte optredens.Eind deze maand staat als laatste een afsluitend, zevende concert gepland.

Deze avond hoopt de “Ikazia Cantorij” uit Rotterdam, o.l.v. Adriaan Hoek, een Adventsconcert te verzorgen. U leest het goed: het zangkoor van het Ikazia-ziekenhuis! Deze groep, voor déze avond bestaande uit 22 zangstemmen, brengt o.a. werken ten gehore van Bach, Mendelssohn, Mozart en Schubert. Voor de begeleiding wordt er van zowel de piano, als het kistorgel gebruik gemaakt. Ook staan er enkele samenzangmomenten ingepland. We hopen weer velen van u en jullie te ontmoeten.

Plaats: Hervormde Kerk, Kerkring 1, Oude-Tonge. Tijd: 19.30 uur. De kerk is om 19.00 uur open.
Entree: Uw gift na afloop van het concert. U/Jij blijft na afloop toch nog wel even napraten, onder het genot van thee/koffie/fris, met …?

N.B. De afgelopen twee concertjaren zijn zó positief verlopen, dat we voor 2024 eveneens weer bezig zijn zeven concertavonden te organiseren. Zodra de definitieve data bekend zijn, laten we dat zeker weten.

M.vr.gr. de koorcommissie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant