Sjaliene en Chloë
Sjaliene en Chloë

Advendo - Ooltgensplaat staat onder nieuwe directie

Algemeen 577 keer gelezen

Het gemengde koor ADVENDO uit Ooltgensplaat heeft sedert een aantal weken een nieuwe dirigent en pianist. Chloë de Waal is de dirigent en Sjaliene de Waal bespeelt de piano en studeert de nummers met het koor in. Een combinatie waar het koor trots op is.

Het koor is nu bezig om een kerstrepertoire in te studeren, dat het hoogtepunt moet bereiken op vrijdag 15 december a.s.

In de grote zaal van MFC ’t Centrum, in feeërieke sferen gebracht, zal samen met het koor That’s it uit Hoogvliet een kerstrepertoire worden gepresenteerd. Naast de koorzang zal er ook volop gelegenheid zijn om bekende kerstnummers gezamenlijk te zingen. Ook zal Chloë samen met Tycho de Waal op viool enkele nummers ten gehore brengen.

Tamara’s Horeca verzorgt deze avond de catering en verwent u de gehele avond met lekkere hapjes. Kaarten zijn te bestellen via een mail naar bestuur@avdendo-ooltgensplaat.nl.

Het duo dat nu de leiding heeft over Advendo staat natuurlijk voor kwaliteit.

Chloë studeert zang en koordirectie aan het Conservatorium in Rotterdam en Sjaliene is een docent muziekonderwijs aan de RGO te Middelharnis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant