Afbeelding
Henk Visscher

Studiebijeenkomst met ds. Kees van Velzen in Middelharnis over ‘Jeremia 31 ’.

Algemeen 254 keer gelezen

Op dinsdag 3 oktober 2023 is er in Middelharnis een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jeremia 31. De bijeenkomst vindt plaats in De Hoeksteen, Ring 13, 3241 CR Middelharnis. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema
Jeremia 31 is een prachtig hoofdstuk dat spreekt over Gods trouw aan Israël. Het bevat onder meer de opdracht om wereldwijd te getuigen van Gods trouw aan Israël, waarvan God verderop in het hoofdstuk duidelijk maakt dat die voor eeuwig is. Ds. Kees van Velzen legt uit waarom Gods trouw aan Israël een onmisbaar onderdeel is van het evangelie en hoe het ons kan helpen om in verwarrende tijden op God te blijven vertrouwen.

Achtergrond spreker
Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant