Afbeelding

Warm Water Zwemmen voor Specifieke Doelgroepen

Algemeen 1.233 keer gelezen

Sport4All GO organiseert iedere vrijdag warm water zwemmen van 14.45 tot 15.30 uur in het zwembad van Hernesseroord, Zuidwester obv een bewegingsagoog van Sport4All GO. Dit zwemuurtje is voor mensen waarvoor bewegen niet vanzelfsprekend is, maar wel noodzakelijk is.

Hoe fijn is het om omsloten te zijn door warm water met een temperatuur van 32-32,5 graad, waardoor bewegen zoveel makkelijker gaat dan op het “droge”?!

Het Warm Water Zwemmen is voor mensen met:
- CVA, MS en Parkinson (NAH)
- Spierziekte
- Bindweefsel ziekte
- Oedeem
- Neurostimulator
- Reumatische aandoening
- Long Covid-19 revalidatie
- Dementie
- Oncologie; tijdens en na periode van kanker
- Fibromyalgie
- COPD-patiënten
- Rugklachten
- Artrose
- Overgewicht/Obesitas
- Orthopedische operaties (bijv. nieuwe knie/ heup)
- Herstellend van een blessure

Het zwembad van Zuidwester is voorzien van alle faciliteiten voor mensen met een beperking, zoals het te water gaan dmv een inloop (evt met badrolstoel/wandelstok/rollator) of mbv een badbrancard dmv een brancardlift. Daarbij bestaat de helft vh zwembad uit een beweegbare bodem, welke omhoog en omlaag kan. Ideaal voor als je moeilijk ter been bent. Het zwembad is echt voor iedereen toegankelijk.

Tijdens het warm water zwemmen zullen er maximaal 8 personen in het water zijn, exclusief de bewegingsagoog van Sport4All GO

Op dit moment zijn er voor dit zwemuurtje nog een aantal plaatsjes beschikbaar. 

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen hebben over het Warm Water Zwemmen, dan kunt u contact opnemen met Sport4All GO via de mail: info@sport4allgo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant