Beth & Flo
Beth & Flo Foto: Daan Colijn en Thijs Meuwese

Komisch duo Beth & Flo vrijdag 22 september in Theater Diekhuus met nieuwe voorstelling ‘Ander onderwerp’

Algemeen 1.044 keer gelezen

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid. Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren, door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een Ander onderwerp, alsjeblieft.

De tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Liszt, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

Over Beth & Flo
Beth & Flo staan voor de unieke combinatie van cabaret en klassieke muziek. Met sketches, prachtig tweestemmig gezongen liedjes en virtuoos pianospel overdondert dit duo de theaters. Over hun eerste voorstelling Niet wat je denkt schreef Theaterkrant hoe de pianistes “Vrolijk, levendig en met aanstekelijk enthousiasme” bewijzen dat klassieke muziek net stoffig is en tijdens de finale van het AKF in 2020 prees de jury hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”.

Dit is een tryout voorstelling.

Vrijdag 22 september 2023 | € 19,00 incl. consumptie | aanvang 20.15 uur

Stichting ZIJN, Theater Diekhuus - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis Tickets via www.hetdiekhuus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant