Afbeelding

Trio Diverso speelt in De Overkant

Algemeen 630 keer gelezen

Op donderdag 15 juni spelen Jantijs Volker klarinet, Romy de Winter viool en Ynke van der Wagt piano, in De Overkant te Ouddorp.

Op het programma staan werken van o.a Ennio Morricone, Astor Piazzolla en Gershwin. Dat belooft een mooie avond te worden. Kaarten kosten € 25,00 inclusief koffie of thee vóór en een glas wijn ná het concert. Kaarten reserveren via VVV 0187-681789. Aanvang concert 20.00 uur. De Overkant, Dijkstelweg 33 Ouddorp is open vanaf 19.30 uur.

Jantijs Volker is op zijn achtste begonnen met klarinet spelen op de Waalwijkse muziekschool en bij Harmonie Hertog Jan.
De afgelopen jaren heeft hij met diverse strijk-/blaasensembles gespeeld, waaronder het huidige trio dat elkaar heeft leren kennen via de Ynke & Friends concertserie te Hellevoetsluis.

Romy de Winter begon op 7-jarige leeftijd met haar eerste vioollessen aan de plaatselijke muziekschool in haar woonplaats Hellevoetsluis. 

Als 1e violiste leverde zij een bijdrage aan: Nationaal Jeugd Orkest, Gergiev Festival Metropole Orkest, Musical Anastasia en Zodiac. Ze speelt regelmatig mee als 1e violiste met het Zeeuws Orkest en het Noordpoolorkest.

Ynke van der Wagt begon op jonge leeftijd met pianospelen. In 2008 behaalde zij haar Bachelor diploma docerend musicus en kamermuziek aan het conservatorium in Tilburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant