Afbeelding

Stoppen....

Algemeen 1.396 keer gelezen

Met pijn in mijn hart heb ik besloten om op 1 september van dit jaar te stoppen als ambassadeur van KinderenKankervrij (KiKa) en met alle activiteiten voor KiKa te stoppen. Ook stopt dan de inzameling van plastic doppen, kroonkurken en lege blikjes op 1 september 2023.

Het is een beslissing waar ik enorm mee heb geworsteld. In de afgelopen 16 jaar ben ik vergroeid met KiKa en is KiKa een deel van mijn leven geworden.

In april 2007 ben ik als ambassadeur aan de slag gegaan voor KiKa en vanaf dat moment heb ik ( hoop ik) een mooie bijdrage mogen leveren voor kinderen met kanker.

De laatste jaren waren voor mij zeer intensief en het valt me steeds zwaarder. Ook mijn gezondheid speelt hierbij een grote rol. En dan komt een moment waarop je al dan niet gedwongen een keus moet maken. Voor ons was het helder dat het zo niet verder gaat.

Prachtige evenementen
Met trots kijk ik terug op de afgelopen jaren. Er is veel gebeurd in de afgelopen 16 jaar. Ik noem de komst van de KiKamobiel, de KiKa- Nieuwjaarsduik, de KiKabingo, de KiKa kids obstaclerun, het terugbrengen van de avondvierdaagse in Middelharnis maar ook al die braderieën die we hebben gehad. Het waren prachtige evenementen die we hebben mogen organiseren en waar ik met een trots gevoel op terug kijk.

Ook als ambassadeur heb ik vele cheques in ontvangst mogen nemen voor KiKa en heb ik KiKa alom bekendheid kunnen geven op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee en daar buiten.

Het is onmogelijk om alles op te noemen wat er de laatste 16 jaar is gepasseerd, maar juist de ontmoetingen bij de al dan niet georganiseerde evenementen hebben mij veel vreugde gegeven, de vrijwilligers die mij hielpen, de ontmoetingen met de deelnemers van de evenementen, de bezoekers van de KiKa-stand, de mensen van de bedrijven waar ik langs ging voor bingoprijzen maar ook alle sponsoren die een bijdrage gaven om een evenement te kunnen organiseren. 

Ik heb daarvan genoten en heb vele redenen tot dankbaarheid. Ik wil mijn gezin en iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd uit het diepst van mijn hart bedanken daarvoor, want zonder jullie had ik het niet gekund.

Mede namens mijn lief wens ik dat het jullie goed gaat, zorg voor elkaar en blijf ademen.

Kees Witte

Uit de krant