Ergotherapie Oostflakkee breidt uit, met personeel en werkgebied. Vanaf juni zullen zij het hele eiland Goeree-Overflakkee bedienen
Ergotherapie Oostflakkee breidt uit, met personeel en werkgebied. Vanaf juni zullen zij het hele eiland Goeree-Overflakkee bedienen

Ergotherapie Oostflakkee nu op heel Goeree-Overflakkee beschikbaar

Algemeen 550 keer gelezen

Ergotherapie Oostflakkee breidt uit, met personeel en werkgebied. Een nieuwe collega, Veerle Vroegindeweij, is gestart en vanaf juni zullen zij het hele eiland Goeree-Overflakkee bedienen. 

Hoe fijn is het om nóg meer inwoners van het mooie eiland te ondersteunen en een bijdrage te kunnen leveren aan het zo zelfstandig mogelijk functioneren. In welke situatie iemand ook zit of welke beperkingen iemand dan ook ervaart. 

Het mooie van hun vak is dat ze kijken naar betekenisvolle bezigheden en waar het kan iemand graag de regie weer teruggeven.

Vragen oppikken
Per 1 juni worden er dus vragen opgepakt op heel Goeree-Overflakkee. Wanneer het kan op de praktijklocaties Ooltgensplaat en Dirksland. Maar wanneer dat nodig is, gewoon bij u thuis!

Een verwijzing van een huisarts of specialist is heel handig, maar niet meer verplicht. U mag dus rechtstreeks bellen voor een afspraak. De afspraak wordt gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar en vergoed vanuit de basisverzekering. 

Informatie
Voor meer informatie: www.ergotherapie-oostflakkee.nl / info@ergotherapie-oostflakkee.nl / 0620892892

Uit de krant