VvC Classic.
VvC Classic.

Fiets 3 juni mee met de 7e Vrienden van Carmen (VvC) Classic

Algemeen 3.134 keer gelezen

Iedereen heeft weleens iets voor een goed doel gedaan. Als fietser kan dat ook met deze pelotons -fietstocht. Dit is beleven, bewegen, voelen, uit het hart, samen, voor de zieke medemens, 4 uur met de haren in de wind in groot verzet tegen hersentumoren.

Daaf Kievit, William Pijl, Bart Meijer, Arie Vroegindeweij en André van Es vormen het bestuur van de stichting Vrienden van Carmen. Samen met 20 andere ‘renners en vrienden’, vele vrijwilligers en geweldige sponsoren, organiseren ze voor de 7e keer de VvC Classic. Een uitdaging voor alle fietsers van Goeree-Overflakkee en omstreken. Hierbij gaat het niet om snelheid en koersen. Nee, hierbij fiets je ‘in het VvC-peloton’ een prachtige route van 100 kilometer voor het goede doel.


Ieder jaar vindt de VvC Classic plaats, dit jaar voor de 7e keer. Ieder jaar rijdt men de route over Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland met twee geheel verzorgde stops, bij camping de Vierbannen in Ouwerkerk en camping Witte in Ouddorp.

Ze rijden in peloton vorm, worden geleid door ‘herkenbare’ wegkapiteins en begeleid door een bevoegd team motorrijders. Veiligheid, plezier en samenzijn staan voorop. ‘Alle vergunningen zijn geregeld, wij zijn er klaar voor. Om het tot een succes te maken, hebben we jou nodig!’

Goede doelen
Men fietst tijdens deze 7e VvC Classic voor 3 goede doelen: - Erasmus MC Hersentumorcentrum, Rotterdam, Familiehuis Daniel den Hoed, Rotterdam en Hospice Calando, Middelharnis. Alle gelden gaan gegarandeerd 100% naar deze goede doelen.

Naast de fietstocht zijn er in 2023 nog andere VvC-acties om geld in te zamelen bv. Een cake-actie, een bingo, een wijnactie en een knuffelactie.

Fiets mee!
Of je nu een doorgewinterde fietser bent, of een recreant die dit misschien wel leuk vindt. Doe gewoon mee. Het is niet alleen een leuke tocht, maar ook super gezellig en bijzonder. Je volgt de wegkapiteins en die fietsen een gemiddelde van 26-27 km/uur.

De 7e VvC Classic is op zaterdag 3 juni 2023. Deze start om 10:00 bij M. van Zanten, zand-& grindhandel, Edison 28 in Middelharnis. De voorinschrijving via de website bedraagt € 15,00. Inschrijven op de dag zelf kost € 17,50 en kan vanaf 08:30 uur. Finish rond 15.00. Ook iets te eten en drinken op de start -en finishlocatie is geheel verzorgd. Meer informatie vind je op www.vriendenvancarmen.nl en op de social media kanalen Facebook en Instagram. Deelname is op eigen risico.

Samen sterk tegen kanker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant