Afbeelding
Peter Geluk

Uitbreiding rooster Stavervrijzwemmen en bowlen

Algemeen 1.221 keer gelezen

Sommelsdijk – Je kunt in het zwembad van de Staver weer komen vrijzwemmen. Op woensdagmiddag ben je van harte welkom om te komen zwemmen met je gezin, kind(eren) of vrienden. Kijk op de website van de Staver voor een uitgebreid overzicht van alle uren en activiteiten in het bad. Ook de bowlingbanen zijn weer vaker open, dankzij de aanwas van nieuw personeel.

Sinds de diverse lockdowns moest SRGO even pas op de plaats maken en voorzichtig de agenda vullen. De beschikbaarheid van het personeel was leidend voor de programmering. Inmiddels komt de personele bezetting weer op niveau en is het team blij dat ze weer kunnen uitbreiden met de gemiste vrijzwemuren. Eerder breidde de agenda al uit met een extra lang tijdsblok voor banenzwemmen op vrijdag. Ook op woensdag komt hier een extra blok van in de agenda. Uiteraard wordt de programmering weer verder uitgebreid wanneer dat kan. Houd de website in de gaten voor alle actuele informatie. 

Zwemmen, of het nou baantjes trekken is of spelen in het water met de kinderen, is heel gezond. Er is geen weerstand dus de kans op blessures is klein. Voor kinderen is het ook leuk en belangrijk om geen waterangst te hebben en om hun zwemslagen te blijven oefenen, zeker in een waterrijk land als Nederland.

De bowlingbanen van de Staver zijn ook weer meer geopend. Wel is reserveren verplicht, dus neem contact op via 0187-483306 voor de mogelijkheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant