Afbeelding

Inloophuis De Boei zoekt vrijwilligers

Algemeen 494 keer gelezen

Als centrum voor leven met en na kanker ontvangen wij iedere 2e en 4e dinsdag van de maand onze gasten in onze fraaie locatie De Overkant in Ouddorp. (m.u.v. juli en augustus). Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn als gastheer/gastvrouw in ons Inloophuis te functioneren.

Heeft u belangstelling? Dan gaan we graag in gesprek met elkaar om uit een te zetten wat deze functie inhoudt en wat er van u verlangd wordt. Blijkt er een klik te zijn dan spreken we een wederzijdse proeftijd af van 3 maanden.

In het kort behelzen uw taken het volgende:
Tezamen met andere gastvrouwen/-heren en de coördinator de gasten ontvangen en te woord staan en waar nodig de gast te steunen. Open staan voor wat de gast te vertellen of te vragen heeft en weten om te gaan met verdriet, rouw en verlies op basis van gelijkwaardigheid met de gasten.

Verder is het mogelijk om een of meerdere cursussen te volgen om te leren hiermee om te gaan terwijl u daarnaast ook door de aanwezige gastvrouwen en gastheren gecoacht wordt als u dit wenst.

Heeft u interesse schroomt u niet ons te benaderen op info@deboeigo.nl of via 06-19721167.

De Overkant, Dijkstelweg 33, OUDDORP

Uit de krant