Een beeld uit de strandrace van afgelopen weekend in Ouddorp.
Een beeld uit de strandrace van afgelopen weekend in Ouddorp.

RegioBeachrace van Ouddorp bij Paal 10

Algemeen 1.117 keer gelezen

Ouddorp- De wielerclub Cyclingteam Flakkee organiseert aanstaande zaterdag bij Marc in Ouddorp de vierde en laatste editie van de RegioBeachraces. De start van de vierde race in bij Strandpaviljoen Paal 10 om 13.00 uur. De RegioBeachraces worden verreden op het schoonste en mooiste strand van Nederland. 

Je komt op het eiland Goeree-Overflakkee om uit te waaien en te relaxen, om te genieten van het uitzicht. De huldiging van de eerste drie geklasseerde bikers vindt vlak na de finish plaats. De route van Beachrace Paal 10 is ongeveer 4,5 kilometer per ronde.

De A-categorie: licentiehouders mannen/vrouwen.
De B-categorie: basisleden en cyclo’s mannen/vrouwen.
De eerste RegioBeachrace ’t Gorsje werd gewonnen door Nationaal strandkampioen Rick van Breda uit het Noord-Hollandse ’t Zand, Jules de Cock uit Eindhoven de Strandrace van Iloon en de Strandrace van Loocx. Onder de deelnemers onder andere Roel van Sintmaartensdijk uit Zuidland, die dit seizoen zal uitkomen voor de Belgische WorldTour formatie Intermarché-Circus-Wanty en Ouddorper Yennick Wolthuizen. Wouter Harteveld uit Oude Tonge behoort eveneens tot de A-categorie.
In de B-groep starten onder andere de regiobikers Jeroen Vroegindeweij uit Sommelsdijk, Aren van den Hoek uit Middelharnis en Marco Tanis uit Ouddorp. Bij de vrouwen Marielle Trouwborst uit Zoetermeer, Patricia Doorn uit Melissant en Marleen Keijzer uit Middelharnis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant