Fitr Start  Running begint weer op 30 januari.
Fitr Start Running begint weer op 30 januari.

Maandag 30 januari Fitr Start Running bij AV Flakkee

Algemeen 536 keer gelezen

Velen zullen het herkennen, je wilt beginnen met sporten, maar telkens komt het er niet van. Dan is de Fitr Start Running clinic bij AV Flakkee de uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de hardloopsport. Onder begeleiding van de ervaren trainers van AV Flakkee werk je in twaalf weken toe naar het lopen van 5km en aansluitend op Koningsdag de Omloop van Menheerse 6,7km.

De startavond is op maandag 30 januari, aanvang 19.30 uur, hierna zal maandag ook de vaste trainingsavond zijn. De training start met een warming-up en loopscholingsoefeningen, daarna de kern met interval en afsluitend een cooling-down. Gedurende de clinic wordt de omvang van de kerntraining uitgebouwd. Sporten is gezond voor lichaam en geest, samen met beginnende lopers elkaar motiveren en ervaren hoe leuk hardlopen is.

Ook dit jaar is er een samenwerking tussen AV Flakkee en Fitr, dit is een initiatief van Adviesgroep De Vogel om hun klanten te motiveren om te sporten. Daarbij wordt veel samengewerkt met lokale evenementen zoals de GO Classic. Inschrijven kan online via avflakkee.nl. De kosten voor deelname zijn € 50 inclusief een loopshirt, deelnemers via Fitr krijgen 20% korting. Schrijf je snel in en ga de uitdaging aan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant