Schrijfster Daniëlle Disser komt haar debuutthriller signeren!  Foto: PR
Schrijfster Daniëlle Disser komt haar debuutthriller signeren! Foto: PR

Schrijfster Daniëlle Disser komt signeren!

Algemeen 635 keer gelezen

Daniëlle Disser is een schrijfster uit Hellevoetsluis en heeft haar thrillerdebuut met het boek ‘Volmaakte onschuld’. Dit boek komt ze op zaterdag 3 december signeren bij boekhandel Dekker & Van Esbroek op D’n Diek in Middelharnis!

Het boek is een ‘pageturner die je niet meer weg kunt leggen’. En het is ‘spannend tot de allerlaatste bladzijde’. Althans, zo klinken de lovende reacties over het boek van mensen die het al gelezen hebben. Het debuut is de perfecte mix van spanning, liefde, jaloezie, haat en afgunst. 

En voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er goed nieuws. Ze is namelijk al bezig met het vervolg ‘Gerechtigheid’. Fans kijken reikhalzend uit naar dit bloedstollende vervolg.

Volmaakte onschuld 
In ‘Volmaakte onschuld’ zijn Mark en Julia gelukkig getrouwd. Ze werken hard aan hun carrières. Als Mark promotie krijgt verhuist het stel samen met hun 7-jarige dochter naar de andere kant van het land. Voor Julia is het echter meer dan een verhuizing. Het is een vlucht, ver weg van haar stalker. Wanneer Julia burn-outverschijnselen krijgt en ook haar stalker opnieuw opduikt, stapelen gebeurtenissen zich in een raptempo op. Hun leven neemt een onvoorspelbare wending.
Pas als ze ternauwernood aan de dood ontsnapt, durft Julia de waarheid onder ogen te zien. Hoe ver kan iemand gaan om zijn doel te bereiken? En welk duister geheim mag nooit aan het licht komen?
Signeersessie 
Wil jij ook een gesigneerd exemplaar van dit spannende boek? En nog wel uit handen van schrijfster Daniëlle Disser zelf? Zorg dan dat je op zaterdag 3 december aanwezig bent bij de signeersessie. Tussen 12.00 en 15.00 uur is Daniëlle aanwezig in Boekhandel Dekker & Van Esbroek op D’n Diek in Middelharnis.
Je kunt ook op naam laten signeren, dan heb je meteen een geweldig cadeau voor de feestdagen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

!

Uit de krant