KRASKAARTEN EN TEGOEDBONNEN VOOR EERSTE VIERHONDERD KLANTEN
KRASKAARTEN EN TEGOEDBONNEN VOOR EERSTE VIERHONDERD KLANTEN

Aldi Sommelsdijk de mooiste Aldi van de wereld? Natuurlijk wel!

Algemeen 3.967 keer gelezen

Sommelsdijk - Op vrijdagochtend 25 november wordt om 08.00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Langeweg 113 in Sommelsdijk feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Sommelsdijk biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Sommelsdijk? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een airfryer en espressomachine of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De nieuwe winkel aan de Langeweg 113 in Sommelsdijk beschikt over 151 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. De winkel is op zondag gesloten. Kijk hier voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant