De mooie locatie van de drukbezochte relatie-avond was FutureLand met als keynote spreker Richard van Hooijdonk
De mooie locatie van de drukbezochte relatie-avond was FutureLand met als keynote spreker Richard van Hooijdonk

GO-College viert haar 10-jarig jubileum

Algemeen 391 keer gelezen

De eerste week van oktober vierde het GO-college haar 10 jarig jubileum. Deze mooie prestatie is dubbel gevierd, eerst met de (oud) medewerkers en een paar dagen later met alle relaties. De mooie locatie van deze drukbezochte relatie avond was FutureLand met als keynote spreker Richard van Hooijdonk. Het thema van deze avond was: “In 2032 alleen nog technisch personeel in musea”

Tien jaar geleden begon dhr. Jan de Jong dit exclusieve technisch opleidingsinstituut voor mbo met als doel het scholen van vakbekwame en gemotiveerde mensen voor het bedrijfsleven. De theoretische lesstof direct koppelen aan de praktijk is een succesformule gebleken. 

Het sleutelwoord van het succes van GO-college is flexibiliteit. Flexibel inspelen op de vraag vanuit het bedrijfsleven en flexibel omgaan met de wensen en inzichten van de vakcoaches.

GO-college kent drie opleidingsrichtingen: installatietechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Bij elke opleidingsrichting zijn twee vakcoaches betrokken: één voor de theoretische vakken en één voor de beroepsgerichte vakken. Het onderwijs sluit aan bij het kennisniveau van de leerling. Dit betekent dat iedere leerling zijn of haar eigen leerweg volgt. Het eindresultaat is een landelijk, door het ministerie van onderwijs erkend mbo diploma.

Voor de toekomst is de stelling: stilstand is achteruitgang. GO-college is bezig met het ontwikkelen van moderne en flexibele lesmethodes. Er komen geen boeken meer aan te pas, er wordt gewerkt met digitale modules. Hiermee kan optimaal worden ingespeeld op de snel vernieuwende technologie. Daarom blijft GO-college haar onderwijsaanbod actualiseren.

Voor meer informatie over onze opleidingen, kijk op onze website www.gocollege.nl Tel: 0187 750 834.

GO-College

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant