De foto  is sechts ter illustratie. Helpen als vrijwilliger of bestuurslid? Mail naar kledingbeursvw@gmail.com
De foto is sechts ter illustratie. Helpen als vrijwilliger of bestuurslid? Mail naar kledingbeursvw@gmail.com

Kledingbeurs Dirksland gaat door op zaterdag 8 oktober

Algemeen 218 keer gelezen

Uitzoeken van herfst of winter kinderkleding kan beginnen, want kledingbeurs Dirksland gaat door! Zaterdag 8 oktober vormt de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57 in Dirksland opnieuw het decor van de gezellige 2de hands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd door Stichting Kledingbeurs Kleine P@rijs i.s.m. SVIK. 

Van 11.00 tot 15.00 uur kunt u weer heerlijk komen snuffelen om de mooiste 2de hands kinderkleding en/of speelgoed in te slaan. Pinnen is mogelijk. Wat deze beurs zo bijzonder maakt is dat de beurs erg ruim opgezet is, de kleding per maat wordt uitgestald en de vriendelijke vrijwilligers voor u klaar staan.

Inleveren van speelgoed en/of kinderkleding (maat 50 t/m maat 164/176) kan op maandag 3 oktober van 8.30 t/m 13.30 uur in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57 in Dirksland.

Aan de in te leveren spullen zitten de voorwaarden dat het schoon, heel, niet binnenste buiten en herfst- of winterkleding is. Per gezin mogen 3 zakken kleding en 1 zak speelgoed ingeleverd worden. Niet verkochte artikelen gaan na de beurs naar een goed doel. 

De opbrengsten van de beurs worden 50/50 verdeeld. De netto opbrengst zal worden geschonken aan o.b.s. de Inktvis en c.b.s. de Prins Maurits. Deze zal na de beurs aan hen geschonken worden.

Heeft u een paar uurtjes over en lijkt het u leuk om bijv. te helpen op de beursdag zelf? Om de kledingbeurs te kunnen blijven organiseren zijn wij op zoek naar vrijwilligers en/of bestuursleden. Neem in beide gevallen contact op via kledingbeursvw@gmail.com

Uit de krant

Uit de krant