De Two Wieners (Foto Oliver Piper)
De Two Wieners (Foto Oliver Piper)

Two Wieners op 9 oktober in MuziekCafé van het Diekhuus

Algemeen 188 keer gelezen

In het muziekcafé in de foyer van het Diekhuus treden zondag 9 oktober de Two Wieners op.

Vintage Rock’n’Roll uit de fifties door Two Wieners! Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de muziek van o.a. Buddy Holly, Ricky Nelson, Carl Perkins, Johnny Cash en Elvis Presley tot leven.

Two Wieners is de duo-versie van de bekende rock’n’roll-band The Wieners waarmee de twee sinds 2005 op talloze festivals hebben gespeeld; in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. 

Ze toerden inmiddels 8 keer in Engeland waar ze heel populair zijn in het rock’n’roll-danscircuit. The Wieners brachten 4 tribute-cds uit en een DVD. Ze waren te zien bij De Wereld Draait Door en ze wonnen de Dutch Country Music Award.

Voor de coronacrisis traden ze twee seizoenen op in ruim 100 theaters met hun show The Wieners Play The Everly Brothers. Momenteel zijn ze te zien met een tweede theaSuccesvolle Wereld Alzheimer Dago tershow: The Wieners Play Buddy Holly.

De optredens van Two Wieners staan bol van bekende en onbekende rock’n’roll en country uit de fifties en sixties. Altijd goed en altijd héél gezellig, dus… kom kijken!

Kaarten via www.hetdiekhuus.nl

Uit de krant

Uit de krant