Afbeelding

Rondje karre voor Calando

Algemeen 285 keer gelezen

Afgelopen juli werd er weer een “Rondje Karre” georganiseerd over ons mooie eiland. Een rondrit met 89 historische tractoren. Dit jaar stond volledig in het teken van hospice Calando in Dirksland.

Plaatselijk bekend als ”Calando” Hier zijn 24 uur per dag gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam. Hierdoor is het mogelijk om onder deskundige en professionele begeleiding het leven op een waardige manier te voltooien. De keuze voor dit goede doel was dan ook voor het bestuur van Rondje Karre snel gemaakt.

Camping Elizabeth hoeve in Melissant maakte het weer mogelijk om hier deze dag te organiseren. Na een rit van 50 km stond er een lunch klaar bij fam. Mijs in Sommelsdijk. Hierna werd het laatste stuk gereden naar Melissant alwaar er diverse versnaperingen klaar stonden.

Calando met streekproducten en Rondje Karre met gebakken vis en div. horeca. Samen met een 50 tal sponsoren zijn we tot een bedrag gekomen van € 1750,00 deze check is afgelopen woensdagavond overhandigd. Dit bedrag is van harte welkom, zeker nu bekend is dat Calando gaat verhuizen naar Middelharnis.

Wij willen de sponsoren, deelnemers en bezoekers hartelijk danken voor het meewerken aan deze prachtige dag met een buitengewoon goed doel.

We kijken uit naar volgend jaar om weer een spetterend evenement te organiseren.

 “Rondje Karre”

Uit de krant

Uit de krant