Afbeelding

Therapie & Bewegingscentrum Jubileum Loop voor het goede doel

Algemeen 1.190 keer gelezen

Woensdagmiddag 7 september organiseert Therapie- & Bewegingscentrum Goeree in samenwerking met een aantal sponsoren een wandel- en kinderpuzzeltocht. Omdat het gezondheidscentrum 25 jaar bestaat maken we een mooie tocht over de Kop van Goeree-Overflakkee. Dit alles om geld in te zamelen voor Stichting Inloophuis de Boei en het Prinses Beatrix Spierfonds.

Met het 25-jarig jubileum van Therapie- en Bewegingscentrum is het initiatief genomen deze sponsorloop te organiseren met alle verschillende paramedici in het centrum. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun van de vele sponsoren die de goede doelen en de samenwerking een warm hart toedragen. Kijk op onze website welke bedrijven meedoen. 

U kunt kiezen uit volgende mogelijkheden van deelname:

Kinderpuzzelwandeltocht start 15.30 uur:
Een kinderpuzzeltocht door het stadje Goedereede langs verschillende bedrijven en winkels die zich hebben ingezet iets leuks te organiseren en voor een traktatie onderweg zorgen. 

Na het invullen of uitvoeren van alle opdrachten zal er aan de winnaars van de verschillende leeftijdsgroepen een leuk cadeautje aangeboden worden.

Wandeltocht van 5 km start tussen 16.00 uur en 17.30 uur:
Rondom Goedereede een mooie wandeltocht, deze is zodanig samengesteld dat deze ook geschikt is voor een rolstoel en scootmobiel. Onderweg wordt u op de posten voorzien van een hapje en een drankje.

Wandeltocht van 10 km start 16.00 uur:
Een route door de natuur van Goedereede en de Oostdijk richting Ouddorp, waar halverwege nog een mooie stop gemaakt wordt. Ook de 10 km wordt natuurlijk onderweg voorzien van revitaliseringsposten waar u als deelnemer een drankje en hapje krijgt.

Elke deelnemer ontvangt tijdens de loop een leuke verassing

Locatie: Start en finish: Therapie & Bewegingscentrum Goeree, Charbonstraat 11, Goedereede 

Kosten: kinderen: €5,-; volwassenen: €7,50

De goede doelen: Stichting Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee (www.deboeigo.nl) en het Prinses Beatrix Spierfonds (www.spierfonds.nl). De goede doelen zullen ook aanwezig zijn tijdens de loop voor meer informatie.

Graag vooraf aanmelden! Het aanmeldformulier kunt u vinden op: www.therapie-goeree.nl of via onze Facebook of Instagram pagina. 

Uit de krant

Uit de krant