Afbeelding

Beiaard-, orgel- en koorconcert in Brielle

Algemeen 26 keer gelezen

Het wekelijkse beiaardconcert in Brielle zal worden gegeven door Maurits Bunt met muziek van o.a. Bach en Mendelssohn. Aanvang 19.00 uur. Belangstellenden kunnen plaatsnemen op de luisterplaats voor het Merulahuis met uitzicht op de toren.

Eveneens op 22 augustus wordt om 20.15 uur in de Catharijnekerk het wekelijkse zomerorgelconcert gegeven door Adriaan Hoek, met muziek van Bach, Mozart, Liszt en Franck. De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie en thee na afloop. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Op zaterdag 20 augustus, aanvang 16.00 uur zal in de Dorpskerk te Oostvoorne een orgelconcert worden gegeven door Mark Christiaanse, met muziek van Bach, Purcell, Sweelinck en Manneke. De toegang is gratis en er is catering na afloop.

Op woensdag 24 augustus, aanvang 20.15 uur zal in de Catharijnekerk te Brielle een koor/orgelconcert worden gegeven door vocaal ensemble “Bunt”, met muziek van Bach, Byrd, Bruhns en Buxtehude. De toegang bedraagt 10 of 15 euro. www.protestantsegemeentebriellenl

Uit de krant

Uit de krant