Afbeelding

Boekenmarkt in Zierikzee

Algemeen 22 keer gelezen

Reizende boekhandel Louis Tinner organiseert op zaterdag 13 augustus 2022 een gezellige boekenmarkt op het Havenplein in Zierikzee. Hartje centrum, tussen de winkels en terrassen van Zierikzee, treft u daar boekverkopers uit het hele land met een gevarieerd aanbod aan tweedehands boeken. Van betaalbare lectuur voor de vakantie tot mooie aanwinsten voor uw collectie.

Verzamelaars en koopjesjagers
Op de boekenmarkt in Zierikzee vindt u onder meer Nederlandse en buitenlandse literatuur, kinderboeken, strips, thrillers, kunstboeken, biografieën, kookboeken, geschiedenisboeken, (streek)romans en boeken over de regio (Zeeland en Vlaanderen). Zowel voor verzamelaars als voor koopjesjagers is er volop keuze.

Terugkerend evenement
De boekenmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement op de tweede zaterdag in augustus. De markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Traditie
De afgelopen twee jaar kon de boekenmarkt wegens de coronapandemie niet doorgaan. De organisatie hoopt er vanaf dit jaar weer een jaarlijkse traditie van te kunnen maken! 

Uit de krant

Uit de krant