Afbeelding

Beiaardconcert in Brielle op maandag 15 augustus

Algemeen 102 keer gelezen

Op maandag 15 augustus zal het wekelijkse beiaardconcert in Brielle worden gegeven door Gideon Bodden, met muziek van Mozart en Haydn. Aanvang 19.00 uur, met een TV verbinding vanuit de toren te volgen op de luisterplaats voor het Merulahuis tegenover de toren. Voor een zitplaats, koffie en thee wordt gezorgd; toegang gratis. 

Aansluitend zal het wekelijkse zomerorgelconcert op het Kam-orgel in de Brielse Dom worden gegeven door Sander van den Houten, met muziek van o.a. Franck. Aanvang 20.15 uur, toegang 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie en thee na afloop. Kinderen tot 12 jaar gratis. Op zaterdag 13 augustus zal eveneens in de Sint Catharijnekerk een inloopconcert worden gegeven door Martien de Vos, aanvang 16.00 uur; toegang gratis. Op woensdag 17 augustus, aanvang 20.15 uur zal in de Catharijnekerk te Brielle een koor/orgel concert worden gegeven door vocaal ensemble “En Chantant” o.l.v. John Bakker en organist André de Jager, met muziek van o.a. Bach, Rutter en Vaughan-Williams. Toegang 10 of 15 euro, al naar gelang de zitplaats. 

De concerten worden georganiseerd door de Culturele Commissie Sint Catharijne, Brielle. Meer info: protestantsegemeentebrielle.nl

Uit de krant

Uit de krant