Het was de hele dag druk bij de opening van Wild Store in Oude-Tonge.
Het was de hele dag druk bij de opening van Wild Store in Oude-Tonge.

Wild Store, nieuwe uitdagende modezaak in Oude-Tonge

Algemeen 2.252 keer gelezen

Oude-Tonge - Met een knipoog naar zijn achternaam heeft Arjan de Wildt (met een t aan het eind) zijn fonkelnieuwe kledingzaak in het Dabbehof in Oude-Tonge, Wild Store (zonder t) genoemd. Uitspraak ‘waild’, om aan te geven, dat de dynamiek in zijn zaak hoogtij viert.

Door Henk Blanke

Arjan komt uit een familie, waar al meer dan 100 jaar de verkoop van textiel en aanverwante artikelen de cour business is. Zijn overgrootvader begon als ‘marskramer’ met de verkoop van handdoeken en ondergoed. Deze handel breidde zich steeds verder uit. Toen Arjan, als vijfde generatie, 14 jaar geleden de zaak van zijn ouders overnam, gooide hij het roer radicaal om. Het aanbod in zijn winkel bestaat vanaf dat moment alleen nog uit kleding, en de daarbij behorende accessoires. Een formule die aansloeg. Inmiddels heeft hij twee vestigingen: één in Hoeven en één in Dinteloord. Daar komt nu in Oude-Tonge de derde bij, in de voormalige winkel van de Marskramer (historisch besef?). Na een verbouwing van bijna een half jaar is de 325 vierkante meter grote zaak klaar om de klanten te ontvangen. Die komen in een volledig gerestylede, ruime, overzichtelijke, modern ingerichte winkel. 

Aantrekkelijke, betaalbare mode
In de winkel vind je een steeds wisselende collectie. Deze beslaat het volledige wensenkader van de klant: van hoogmodisch tot voor iedereen draagbare kleding en alles wat daar tussenin zit. Alle bekende merken vind je in de rekken: Only, Vila, Mexx, Vero Moda, om er maar en paar te noemen. Van ieder artikel zijn slechts een paar exemplaren, van verschillende maten, aanwezig. Iedere week vindt er een wisseling plaats. Dit is mogelijk door de optimale samenwerking met modeketens, maar ook doordat Wild Store lijntjes heeft met producenten in het buitenland.
Naast kleding vindt u er ook een groot aanbod van schoenen en modeaccessoires.
Kopen in een fysieke winkel is een feest, maar komt dat eens niet uit, dan biedt de zeer geavanceerde webshop alle mogelijkheden om thuis te shoppen.
Een spaarsysteem maakt kopen bij Wild Store nog eens extra aantrekkelijk.

Opening
Afgelopen donderdag opende de nieuwe vestiging van Wild Store haar deuren in Oude-Tonge. Al voor 9.00 uur stonden mensen in de rij om een kijkje te nemen in de winkel vol dames-, heren-, kinder-, en babymode. Er was champagne, maar ook gebakjes. Voor de eerste 100 klanten was er een goedgevulde goodybag. Eigenaar Arjan de Wildt was erg blij met alle positieve reacties: ‘We kregen heel veel complimenten van klanten, het was enorm druk. De start was geweldig, maar nu gaan we verder. Een paar keer per week vullen we de winkel aan, met nieuwe stijlen, nieuwe merken. We staan nooit stil!’
Oude-Tonge is een modezaak van allure rijker is geworden.

Uit de krant