Afbeelding

Zeer geslaagde wandelmars in Nieuwe-Tonge

Algemeen 15 keer gelezen

Vrijdag 24 juni was er voor de 14de keer een wandelmars, voor alle leeftijden, in en om Nieuwe Tonge. Voor de organisatie was het moeilijk inschatten hoeveel lopers ze zouden ontvangen.

Na een stilstand van 2 jaar wegens de ons allen bekende omstandigheden en het twijfelachtige weer,
gingen er rond de 150 enthousiaste lopers bij Ons Dorpshuis van start. De deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: 5,10 en 15 kilometer. Met af en toe een drupje regen in het begin, maar later toch nog behoorlijk warm en droog weer, liepen de deelnemers in de mooie omgeving van Nieuwe-Tonge.

Spar Klapmuts verzorgde de lopers onderweg met een flesje drinken en een appel. Onderweg kwamen de deelnemers langs verschillende stempelposten waar ze een stempel ontvingen. Alle lopers konden na de aankomst in Ons Dorpshuis een mooie medaille ophalen. Onder het genot van een drankje kon er nog gezellig uitgerust en nagepraat worden in Ons Dorpshuis.

Deze wandelmars is weer mooi voorbeeld van samenwerking tussen Stichting Ons Dorpshuis, gymnastiekvereniging S.S.S. en de dorpsraad. De organisatie kan weer terug kijken op een hele mooie avond, wat ook mede mogelijk is gemaakt door alle betrokken vrijwilligers. https://www.facebook.com/gymnastiekverenigingsss

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant