Foto: PR
Foto: PR

Open dag VDL TBP Electronics

Algemeen 645 keer gelezen

Zaterdag 21 mei was het open dag bij VDL TBP Electronics, het was een druk bezochte, interessante en actieve dag voor jong en oud! Meer dan 500 bezoekers wisten het bedrijf te vinden. 

Er was van alles te doen voor de geïnteresseerden. Zo konden kinderen een eigen gadget solderen en testen, waren er rondleidingen door de productieruimte en kon men genieten van een heerlijk ijsje buiten of hapje en drankje in het Grand Café. 

Vacatures
Ook de vacaturebalie in de centrale hal werd continue bezocht, natuurlijk is iedereen van harte welkom te laten weten of ze interesse hebben in één van de uiteenlopende vacatures. Deze zijn ook te vinden op de website (vdltbpelectronics.com/vacatures).

Maekplaets en Beachclub Perry’s
Maekplaets was aanwezig waar bezoekers een eigen 3D sleutelhanger kon ontwerpen, deze worden binnenkort thuis gezonden aan de kandidaten! En er waren parcours voor het programmeren van en rijden met Lego Mindstorms robots. Maekplaets enthousiasmeert jongeren voor techniek, volg ze op Facebook en Instagram!
Het was gelukkig mooi weer, dus ook de zomerse buitenactiviteiten van Beachclub Perry’s (beachclubperrys.nl) werden druk bezocht, zo kon men (super)suppen, kajakken, beachvolleybal of duo voetbal spelen en er was de mogelijkheid tot bamboo building. Niet iedereen bleef droog ;)

Graag tot ziens
VDL TBP Electronics: ‘ Wij willen onze collega’s bedanken voor hun inzet en onze bezoekers voor hun interesse in onze Electronics Manufacturing Services. Wij plannen graag over twee jaar weer bij een nieuwe open dag! Hou onze socials in de gaten daarvoor.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant