Foto PR
Foto PR

Masseurs en fietsers gezocht voor Roparun

Algemeen 183 keer gelezen

Het Roparunteam 145 Vrienden van Flakkee is voor de Roparun van 4 t/m 6 juni nog op zoek naar een masseuse of masseur en een fietser of fietsster en een navigator om het team compleet te maken voor de Roparun. 

De Roparun blijft ook dit jaar in Nederland met de start op 4 juni op vliegveld Twenthe bij Enschede en de finish op 6 juni op de Coolsingel in Rotterdam. De Roparun is een estafette loop van 534 km. Een team heeft acht lopers en vier fietsers die onderweg massage nodig hebben, er staan twee massagetafels in de touringcar waar gemasseerd kan worden.

Er zijn vier lopers en twee fietsers op het parcours, de andere vier lopers en twee fietsers zijn dan in de touringcar om verzorgd te worden, te eten en te rusten. De taak van de fietser is het begeleiden van de loper, een fietser voor de loper om de weg te wijzen met behulp van navigatie en een fietser achter de loper voor bescherming, gemiddelde snelheid ca. 13 km. Bij de lopers en fietsers rijdt een busje waar de lopers in zitten die om de ca. 1 km gewisseld worden vanuit het busje, een loper op het parcours en drie in het busje, de taak van de navigator is om samen met de chauffeur de route te volgen en om de ca. 1km te stoppen om de loper te wisselen. Chauffeurs, navigator en fietsers hebben blokken van gemiddeld vier uur en 15 minuten en zitten daarna in de touringcar. De lopers hebben blokken van ruim twee uur, kan ook voor de fietsers. Mocht U interesse of vragen hebben kunt U contact opnemen met de taemcaptain Wim der Weduwen via tel. nr. 0653-143512 of mailen naar weduwe02@kpnmail.nl

Uit de krant