Filmhuis Middelharnis
Filmhuis Middelharnis

Filmhuis Middelharnis

Algemeen 111 keer gelezen

Ook deze week weer een topprogramma in het Diekhuus!

Donderdag 12 mei - ‘Filmhuis Chocolat’ - 20:00
In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie opent. Ze blijkt over een magische gave te beschikken door voor elke inwoner de juiste soort chocolade te kiezen. De streng gelovige, stugge dorpelingen smelten voor haar. Hun verborgen verlangens komen naar buiten en iedereen lijkt opener en vrijer te worden. De conservatieve burgemeester ziet zijn macht verdwijnen en spant de strijd aan tegen deze vernieuwing. Als dan ineens ook een knappe vreemdeling in het dorp verschijnt, die bij Vianne zelf van alles losmaakt, is dit nog maar het begin van een zeer passionele relatie.

Zaterdag 14 mei - Sjaak Bral ‘De Sjaak’ - 20:15
Wij worden al twintig maanden lastig gevallen door de virale veelpleger.
En Ik helemaal. Al twee jaar wordt mijn oudejaarsconference ‘Vaarwel’ door dat kreng gedwarsboomd.
Vaarwel 2021 zou de 25e op een rij zijn. Mijn jubileum. Ik ben, met recht, de Sjaak. Maar pas als je d’r om kan lachen, kan je d’r mee leven.
‘De Sjaak’ is een voorstelling voor iedereen die er even doorheen zit. Met het beste van ‘Vaarwel 2021’ én de actualiteit van vandaag. Een motivatieshow met een missie: winst halen uit dit verlies.

Zeker zijn van een plaatsje? Resereveer nu uw tickets!

Uit de krant