Foto: Jacquelien Wielaard
Foto: Jacquelien Wielaard

Concert docenten Muziekgebouw G-O

Algemeen 95 keer gelezen

Middelharnis - De afsluiting van het project ‘Vrijheid: kostbaar en kwetsbaar’ is een hoogwaardig en veelkleurig concert dat gegeven gaat worden door acht docenten van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee op zaterdag 21 mei, aanvang 20.00 uur, in het Diekhuus te Middelharnis.

Het met zorg samengestelde programma bevat muziek die aansluit bij het project en dat ‘vrijheid’ in allerlei bezinnend muzikaal perspectief zet.

Het project werd op 9 april indrukwekkend geopend met concerten op de nieuwe instrumenten van het Muziekgebouw en vervolgde met een foto-expositie en films in het Diekhuus en een muziektournee langs de verzorgingshuizen van ons eiland.

Op 21 mei zal het concert een soort ‘uitroepteken’ zijn dat nogmaals oproept tot bezinning op de vrijheid die zo kostbaar en kwetsbaar is.

De concertgevers zijn: Anno Appelo (slagwerk), Elly Bakker (blokfluit), Nicole Groenendijk (saxofoon), Nouschka Hagens (zang lichte muziek), Erik Rozendom (hoorn), Paul Stark (piano lichte muziek), Ghislaine Voorrecht (harp) en Piet Westhoeve (piano klassieke muziek). Het geheel wordt gepresenteerd door Jan de Visser, bestuurslid van het Muziekgebouw.

Reserveren
De toegangsprijs (inclusief consumptie) is: 17, 50 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen (tot 18 jaar). Gezien de grootte van de Rabobankzaal is reserveren noodzakelijk. Dat kan via www.hetdiekhuus.nl. Wacht niet te lang, want de verwachting is dat er veel belangstelling is voor dit concert.

De organisatie van het project ‘Vrijheid: kostbaar en kwetsbaar’ is in handen van de Stichting ZIJN en het Muziekgebouw G-O.

Uit de krant