Ook meneer en mevrouw Sheets werden verrast met een kerstpresentje van de Zonnebloem.
Ook meneer en mevrouw Sheets werden verrast met een kerstpresentje van de Zonnebloem.

Kerstattentie voor de leden van de Zonnebloem

Algemeen 272 keer gelezen

Goeree-Overflakkee- Corona heeft de afgelopen twee jaar ons leven beheerst. Er werden plannen gemaakt, gewijzigd en tenslotte gecanceld. Het virus gooit op allerlei manieren roet in het eten.

Door Henk Blanke 

Dat is onlangs, bijna letterlijk, gebeurd, bij de Zonnebloem. De medewerkers hadden een geweldig plan bedacht voor hun leden. Het jaar zou rond de Kerst worden afgesloten met een High Tea. Restaurant Puur aan de Grevelingen was afgehuurd. De meeste van de 175 leden hadden volmondig ‘ja’ gezegd. Zijn verheugden zich op het gezellige uitje. Helaas: door de nieuwe coronamaatregelen moest het worden afgelast.

Geen High Tea
Maar wat dan wel? De leden moesten op de één of andere manier in het ‘Zonnetje’ worden gezet, was de inzet van de medewerkers. En dat gebeurde. Afgelopen week bracht een tiental vrijwilligers op een groot aantal adressen, verspreid over het hele eiland, een kerstattentie rond. Met medewerking van bakkerij Koese uit Oude-Tonge was deze samengesteld uit een banketstaaf en een zakje chocoladekerstkransjes. Een warme kerstwens completeerde het geheel. Blije gezichten, dankbare mensen. Daar doen de medewerkers van de Zonnebloem het voor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant