Afbeelding

Van Wijk installaties & constructies en Vroegh & Hobbel gaan verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Goedereeede en Oostvoorne

Algemeen 474 keer gelezen

 Goedereede – Vanaf december 2021 gaan Van Wijk Installaties & constructies uit Goedereede en Vroegh & Hobbel uit Oostvoorne, verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek. In september 2021 zijn de installatiebedrijven al aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek BV. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Sinds 1900 heeft Van Wijk Installaties & Constructies een stevige positie in de technische branche opgebouwd als installateur in Zuid-Holland. Samen met Vroeg & Hobbel werken ruim 50 medewerkers dagelijks aan installatiewerkzaamheden, constructies en duurzame energieoplossingen binnen de luxe villabouw, nieuwbouw en renovatieprojecten.
Van Wijk Installaties & Constructies is gevestigd in Goedereede en de werkzaamheden lopen uiteen van het installeren en onderhouden van cv’s, warmtepompinstallaties tot zonne-energie systemen, rioleringen en sanitair. Deze vestiging heet per ommegaande Hoppenbrouwers Techniek Goedereede. Vroegh & Hobbel in Oostvoorne opereert vanaf heden verder als Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne.

Martin van Wijk, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Goedereede en Oostvoorne: ‘’Strategisch gezien vind ik het een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten, manier van werken en bedrijfscultuur sluiten goed op elkaar aan. Door onze krachten te bundelen kunnen we de activiteiten van Hoppenbrouwers Techniek uitbreiden naar Zuid-Holland. De vraag neemt toe om een compleet dienstenpakket aan te bieden. Nu kunnen we onze relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We kunnen nu naast werktuigbouwkunde ook elektrotechniek aanbieden. Daarnaast zorgt de aansluiting ervoor dat de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf gewaarborgd blijven.’’

Lokale geworteldheid
Lokale geworteldheid is al jaren één van de belangrijkste speerpunten van Hoppenbrouwers Techniek. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: ‘’Met de aansluiting van deze bedrijven maken we een sprong naar Zuid-Holland. Met locaties in deze regio kunnen we klanten optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor ons bedrijf. De integratie wordt zorgvuldig en met aandacht voor alle betrokkenen doorlopen zodat medewerkers op de juiste plek komen.”

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is de technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Vanuit haar 17 vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Eén van de grootste succesfactoren zijn de medewerkers; zij staan altijd op één. Zij krijgen volop kansen om zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen en er is veel aandacht voor werkplezier. Tenslotte zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten.

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant