Afbeelding

Jonge Spartaan en LMO ter elfder ure afgelast

Algemeen 321 keer gelezen

Daags na de meeste recente persconferentie van het duo Mark Rutte en Hugo de Jonge stond voor De Jonge Spartaan de laatste competitiewedstrijd voor 2021 op de agenda. De uitwedstrijden tegen Zwarte Pijl en de streekderby in en tegen Den Bommel vinden zo goed als zeker geen doorgang door de nieuwe Coronamaatregelen. Op een waterkoud en nat Spartacus werkten de teams van De Jonge Spartaan en het Rotterdamse LMO elkaar onder desolate omstandigheden de warming-up af op zaterdag 27 november 2021.

Bij de thuisclub was op keeper Johan Kroon na de ziekenboeg aardig leeggestroomd en had Wim Nieuwland weer meer keuzes. Vooraf stonden de nog ongeslagen gasten op de derde plaats en De Jonge Spartaan vond zich na acht competitiewedstrijden terug op de 5e plaats met één punt achterstand op LMO. Scheidsrechter Parmessar besloot echter pal voor aanvang van het duel dat het speelveld door stevige neerslag te slecht was om op te kunnen spelen. Helaas wilde hij van een alternatief niet weten en vond de wedstrijd geen doorgang.

Opstelling De Jonge Spartaan:
Ferry de Koning, Pim Grootenboer, Juul Peeman, Gerben Prins. Rick Schellevis, Jan Willem van Lente, Wiljan Driece, Sietse van der Weele, Olaf Tillema, Michael Sloof en Lars Schriek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant