Afbeelding

Opbrengst brandwondencollecte

Algemeen 175 keer gelezen

Van 10 tot 16 oktober heeft de jaarlijkse brandwondencollecte weer plaats gevonden. In Goedereede heeft de collecte €140,57 opgebracht.

En in Ouddorp is het mooie bedrag van €1800,00 op verschillende manieren opgehaald. Bij de Jumbo daar mocht ook weer gecollecteerd worden en bij verschillende winkels mocht een collectebus staan. Ook de jeugdbrandweer heeft weer geholpen bij het collecteren. Onze dank daarvoor.

In Sommelsdijk is er gecollecteerd door 23 collectanten en zij hebben €1772,35 opgehaald. Ook werd er door de QR code op de bus €142,00 gedoneerd.

Landelijk werd er ruim €2 miljoen opgehaald. Wat een geweldig resultaat.

Dankzij het geweldige resultaat van de collecte kan er nóg meer gedaan worden voor mensen met brandwonden. Wetenschappelijk brandwonden onderzoek naar een littekenloze genezing kan worden voortgezet. Ook kunnen er (extra) activiteiten voor lotgenoten worden georganiseerd, zoals de vakantieweken voor kinderen. 

Dankzij het geweldige resultaat van de collecte kan er nóg meer gedaan worden voor mensen met brandwonden. Wetenschappelijk brandwonden onderzoek naar een littekenloze genezing kan worden voortgezet. Ook kunnen er (extra) activiteiten voor lotgenoten worden georganiseerd. Zoals de vakantieweken voor kinderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant