Afbeelding

Profile Zierikzee-Middelharnis biedt ruimte voor ontwikkeling

Algemeen 305 keer gelezen

Voor het compleet onderhoud inclusief APK voor personenauto’s en bedrijfswagens ben je bij de Profile Car- & Tyreservice-vestigingen in Zierikzee en Middelharnis aan het juiste adres. Maar dat geldt ook voor de aanschaf, montage en reparatie van landbouw- en truckbanden. Om de brede serviceverlening voor zowel particuliere als zakelijke klanten te waarborgen zoekt het bedrijf van directeur-eigenaar Rini Bustraan mensen die van aanpakken weten, die het vak willen leren of die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan.

(Banden)monteurs die van aanpakken houden
“Scholing en diploma’s zijn niet de eerste dingen waar wij bij sollicitaties naar kijken. Bij ons gaat het er vooral om dat mensen de drive hebben om klant- en servicegericht te werken”, vertelt Rini. Hij haalt een aantal voorbeelden aan van medewerkers die intern zijn opgeleid en die zich hebben doorontwikkeld. “Natuurlijk dien je voor een aantal functies bepaalde diploma’s te hebben, Denk bijvoorbeeld aan onze automonteurs en APK-keurmeesters. Maar veel werkzaamheden die wij doen kun je prima van ervaren collega’s leren. Dat gaat met name op voor de functies van junior bandenspecialist. Ken je de kneepjes van het vak, dan stroom je vanzelf door naar de functie van bandenspecialist, pechservicemonteur en/of uitlijnspecialist. Het gaat bij ons altijd om een vaste fulltime baan met doorgroeimogelijkheden met een prima salaris en heel interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het op kosten van het bedrijf behalen van vakdiploma’s of een C- of CE-rijbewijs.”

Commercieel talent met een neusje voor (banden)techniek
Naast het invullen van allerlei technische functies richt Profile Zierikzee-Middelharnis zich ook op het werven van salesmedewerkers die affiniteit hebben met landbouw, transport en industrie. “Bij ons zijn salesmedewerkers een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. Het geven van adviezen, aanbevelen van de meest geschikte (band)en, uitbrengen van offertes en in orde maken bestellingen zijn zo maar een aantal werkzaamheden die tot het zeer afwisselende takenpakket van onze salesmedewerkers behoren. Ben je zo’n commerciële en collegiale duizendpoot die graag een goede band opbouwt en onderhoudt met klanten? Dan ligt jouw droombaan bij ons voor het oprapen”, aldus Rini Bustraan.

Informatie
Kijk voor meer informatie over dit allround servicebedrijf op www.rinusroon.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant