Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen.
Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen.

Dag van de Mantelzorg op zaterdag 6 november

Algemeen 261 keer gelezen

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden! Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Die zorg is vaak onzichtbaar. Daarom zet Mantelzorg.nl u in de week van 10 november in de schijnwerpers: want uw zorg mag gezien worden.

Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering.

Op de Dag van de Mantelzorg krijgt u erkenning voor de langdurige zorg die u geeft aan iemand die het hard nodig heeft. Stichting ZIJN organiseert op zaterdag 6 november 2021 van 14.00 tot 17.00 uur in het” Diekhuus” in Middelharnis, Beneden Zandpad 7, een gezellige middag voor mantelzorgers. Deze middag zal Duo Voci optreden en wordt u voorzien van een kopje koffie met iets lekkers en een drankje en een hapje na afloop.

Vanwege de organisatie en het (beperkt) aantal deelnemers vraagt de stichtingj u zich aan te melden.
U kunt hen bereiken via: -de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl -of telefonisch: (0187) 48 33 66 optie 2

Informatie omtrednt de huidige coronamaatregelen
Bij binnenkomst controleren zij uw coronapaspoort. Hiervoor heeft u de CoronaCheckapp en een geldend ID-bewijs nodig. Heeft u vragen, neemt contact met hen op.

Wij hopen u te zien op 6 november a.s. Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Vriendelijke groet,
Namens de mantelzorgadviseurs van Stichting ZIJN:
Carla Vermeulen
Jacqueline Tanis
Petra Wolffenbuttel
Marja van der Welle

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant