Afbeelding
Jan Baks

“Van U is de toekomst” - thema Protestantse Kerken

Algemeen 147 keer gelezen

Het thema van de Protestantse Kerken in Nederland voor het seizoen 2021-2022 ‘Van U is de toekomst’ staat niet alleen op startzondag centraal maar het hele seizoen. De V+T commissie van de Emmaüskerk te Middelharnis probeert het thema te verweven in het winterseizoenprogramma 2021-2022.

Dit thema staat midden in de actualiteit van vandaag, waarin we onzeker zijn over de toekomst. Allereerst door Covid-19, dat de hele samenleving op de kop heeft gezet. Daarnaast spelen andere urgente zaken. Op politiek en economisch gebied, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld het klimaat en migratie. Veel mensen beleven deze tijd als een verandering van tijdperk, een apocalyptische tijd zelfs. 

Natuur van U - Jan Baks
Bijzondere ontmoetingen in de natuur dichtbij en ver weg, van Gambia tot Goedereede, van Fuut tot Steltkluut. Ondanks de lange periode van 40 jaar dat hij de natuur fotografeert, bestudeert en bewondert, lukt het jan Baks nog steeds om nieuwe beelden te maken, waar hij blij van wordt. De serie toont beelden van landschappen, planten en dieren, van vogels en van vissen. Als afsluiting is er een presentatie met muziek over de Kwade Hoek op de Kop van Goeree. Welkom op maandag 8 november 2021 om 20.00 uur in de Emmaüskerk. De toegang is gratis!

Fuut met jongen. Deze foto is niet van Jan Baks.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant