Afbeelding

Sport4Old Stars in Den Bommel en Sommelsdijk

Algemeen 294 keer gelezen

Sport en bewegen voor 60 plussers, waarbij kracht, conditie, lenigheid, balans en uithoudingsvermogen centraal staan tijdens de trainingen.

Naast bewegen samen met anderen, het werken aan de gezondheid, is plezier en gezelligheid met elkaar ook erg belangrijk tijdens de sportlessen bij Sport4All GO. Iedere les bestaat uit gevarieerde oefenstof en geen één les is hetzelfde. De trainingen worden gegeven door de gediplomeerde sportinstructrices/bewegingsagogen van Sport4All GO. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en worden uitgevoerd op ieders eigen niveau en kunnen. Door de professionals wordt er goed op een ieder gelet en daar waar nodig worden de oefeningen aangepast, waardoor een ieder kan deelnemen aan de lessen Sport4Old Stars.

23 september, organiseert Sport4All GO een proefles Sport4Old Stars in woonzorgcomplex Tuundorp te Den Bommel van 10.00 tot 11.00 uur. Bij genoeg enthousiaste deelnemers zal er een wekelijks aanbod gaan komen in Den Bommel.

In Sommelsdijk wordt er al enige tijd in twee groepen gesport door enthousiaste mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder. Bij deze twee groepen is een duidelijke vooruitgang te zien in fitheid, kracht en energie.

Wilt u meedoen? Geef u dan op, via: info@sport4allgo.nl of bel Sabina de Jonge, 06-21931002.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant