Bij het turnfeest in de Staver kan je op zes verschillende toestellen onder deskundige leiding oefenen.
Bij het turnfeest in de Staver kan je op zes verschillende toestellen onder deskundige leiding oefenen. Ellen van den Doel

Turnfeest in de Staver op 25 september

Algemeen 202 keer gelezen

Op zaterdag 25 september organiseert turnclub Turn2Move een spetterend sportevenement in de Staver te Sommelsdijk. Jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar kunnen voor € 3 twee uur lang komen springen / turnen / gymmen op verschillende toestellen onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers om kennis te maken met het plezier dat sport kan geven.

Samen sporten is nog veel leuker! Iedereen mag iemand meenemen: een vriendje, of vriendinnetje, neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen of iemand uit de klas.

De sporthal wordt ingericht met 6 verschillende toestellen: grote trampoline, airtrack (opblaasbaar kussen waar je op kan springen), rekstok, trapeze zwaaien, brug en minitrampoline. Bij elk toestel staat een gediplomeerde juf of meester die helpt en zorgt dat alles veilig verloopt. Er wordt gestart met een warming-up op de airtrack en daarna gaat iedereen aan de slag op de toestellen. Iedereen komt op elk toestel even lang aan de beurt. Halverwege is er pauze. Tijdens de pauze wordt er gezorgd voor drinken en een gezonde snack.

Meld je aan via www.turn2move.nl onder de knop ‘Turnfeest. Tijdens de aanmelding kan er ook ingevuld worden dat kinderen bij elkaar in de groep willen. Het sportevenement is van 09.00 tot 11.00 uur.

Sporten is niet alleen leuk, maar ook gezond. Naast dat sporten gezond is, is turnen ook een erg goede sport om de motorische ontwikkeling van een opgroeiend kind te stimuleren en verbeteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant