Afbeelding

Een middag van ontmoeting en bemoediging in inloophuis de Boei

Algemeen 145 keer gelezen

Op 28 september om 13.00 uur zal op de vaste locatie, De overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp, Emmy Lingen, geestelijk verzorger een lezing geven.

Tijdens deze bijeenkomst zal zij onderwerpen aanroeren waar je wellicht niet zo makkelijk over praat, maar die wel belangrijk wanneer je kanker hebt of jouw naaste. Want de ziekte zet levens danig op zijn kop: lichamelijk, sociaal, psychisch en geestelijk. 

Zoals Emmy zegt: “De trage vragen die je kunt hebben wanneer je leven weer een beetje in een rustiger vaarwater komt.” Waar haal ik de kracht vandaan om door te gaan; wat geeft mijn leven zin, wat maakt het (nog) waardevol, hoe houd ik het vol? Klip en klare antwoorden zullen hierop die middag tijdens de bijeenkomst niet komen. Wel hoopt Emmy op een middag van ontmoeting en bemoediging.

Iedere 2de en 4de dinsdag van de maand geopend.
Even op een plek te zijn weg van gesprekken met artsen en oncologie verpleegkundigen, van de chemo en de bestralingen. Lotgenoten ontmoeten met hen praten, luisteren of eens even helemaal niets te zeggen en alleen maar genieten van het kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Dat kan allemaal. Bij de Boei is er begrip voor u in de situatie waarin u zich bevindt. Niets hoeft of moet. Vanaf 10 uur staat men voor u klaar, mocht u willen blijven om de lezing en het gesprek bij te wonen dan raden zij u aan om zelf uw lunch mee te nemen. Mocht het niet mogelijk zijn om zelf naar de Overkant te komen, dan kunt u gebruik maken van de chauffeursdienst, bellen of mailen naar 06 19721167/info@deboeigo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant